Portada > Notícies > HPSC-PLUS LOAD

HPSC-PLUS LOAD

28/01/2019

HPSC-PLUS LOAD. ESTABILIDAD Y ALTO RENDIMIENTO COMO NUNCA ANTES.

PALFINGER continua avançant en innovació de manera imparable. Aquesta vegada presenta el nou sistema de control d'estabilitat HPSC-Plus LOAD (High Performance Stability Control, Control d'Estabilitat d'Alt Rendiment), que afegeix un mòdul de detecció de càrrega a l'HPSC tradicional.

El sistema HPSC calculava la capacitat d'elevació necessària en una fracció de segon i no s'apagava fins que s'ha arribat al límit de l'estabilitat real. Ara, en combinació amb el mòdul LOAD, aquesta actuació també s'aplica a càrregues de diferents camions. Això vol dir que l'usuari sempre tindrà l'abast complet a la seva disposició, amb la màxima seguretat, independentment de si el vehicle està descarregat, parcialment carregat o completament carregat.

Els sistemes basats en la inclinació són eficients amb o sense càrrega. El HPSC-Plus LOAD pot gestionar tots dos. És per això que la combinació de HPSC i el mòdul addicional LOAD és única.

Tot això atorga una impressionant eficiència en l'ús que permet la utilització òptima del rang de treball. La inclinació, depenent de la càrrega, s'utilitza llavors com un indicador addicional per a l'increment de l'actuació de la grua. A més, l'estabilitat real pot ser completament utilitzada gràcies a l'adaptació del sistema a les capacitats reals del vehicle. Mentre que altres sistemes canvien significativament el seu comportament depenent de la posició i el suport del camió, el HPSC-PLUS LOAD sempre té el mateix nivell de rendiment, a causa de l'estructura i la configuració inicial guiada, per facilitar el procés. Així, no és necessària una nova calibració durant el funcionament.

HPSC-PLUS LOAD, estabilidad y alto rendimiento como nunca antes

 

HPSC-PLUS LOAD, estabilitat i alt rendiment com mai abans
S'ha de destacar també la facilitat d'ús, ja que l'operador no necessita encendre i apagar el mòdul LOAD per separat i les consultes del 'estat' es dirigeixen directament al control remot Palcom P7.

La seguretat de la grua estarà garantida durant l'operació, no importa si només HPSC o HPSC-Plus LOAD està actiu. L'estabilitat sempre es calcula automàticament a través del sistema electrònic de sobrecàrrega de la grua.

Compta també amb aplicacions com el transport de materials de construcció, optimitzant la descàrrega de palets, fent ús de la càrrega en el camió, o el registre de l'operació, el que permet, per exemple, la col·locació de grava en una rasa de canonada d'aigua sense haver de reposicionar el vehicle.

Finalment, el treball d'acoblament facilita la descàrrega a la part davantera de la cabina del camió. Qualsevol càrrega en el camió serveix com un pes de llast per estendre l'abast.

Som conscients que el treball diari dels nostres usuaris compta amb imprevistos, per això volem adaptar les nostres màquines, treballem per l'excel·lència i per fer d'elles les eines perfectes.

Et convidem a que vegis el següent vídeo que explica el HPSC-LOAD (A anglès, pròximament en espanyol)

 

SI T'INTERESSA CONÈIXER MÉS ELS NOSTRES PRODUCTES I NECESSITES POSAR-TE EN CONTACTE AMB EL NOSTRE EQUIP COMERCIAL, POTS FER-HO A TRAVÉS DE:
 

Tel: 938.493.666

 

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Formulari de contacte: http://www.equipdraulic.com/es/contacto

 

 

Arxius adjunts

Equipdraulic S.L. - Venda i muntatge de grues sobre camió