Portada > Notícies > PALFINGER PK200002 L SH de SALVADOR grues y transports. Nova a la península.

PALFINGER PK200002 L SH de SALVADOR grues y transports. Nova a la península.

18/05/2016

SALVADOR grues i transports, en la recerca de solucions de futur amb què superar la logística de transport, muntatge i manteniment en alçada, aposta per la nova grua PALFINGER PK200002.

Cada vegada són més les aplicacions i nous reptes als quals s'ha d'enfrontar SALVADOR grues i transports (El Prat de Llobregat-Barcelona), sent aquest una referència en el sector que ha mantingut el seu relleu amb potents grues PALFINGER que destaquen en seguretat, funcionalitat, flexibilitat i amb tot el suport Tècnic i de Servei possible de la marca, de mà d'EQUIPDRAULIC.

La nova grua PALFINGER PK200002 L SH domina les tasques de muntatge delicades amb la mateixa facilitat que les aplicacions amb càrregues pesades.

La nova PALFINGER PK200002 L SH, en molts casos, es presenta com a alternativa a la grua mòbil convencional, però amb la destacable diferència de la seva gran mobilitat gràcies al muntatge sobre camió estàndard, la seva flexibilitat de treball, i una economia de funcionament i de manteniment més que importants. Aporta a més un abast hidràulic de gairebé 50 metres en alçada i, en opció, equipar cistella per personal homologada segons EN-280, capacitat per treballar en espais reduïts, ja que la PK200002 L SH disposa d'un suport quàdruple amb supervisió mitjançant sensors, un cilindre de suport fronal addicional i un cilindre de suport posterior extensible, integrat en el bastidor de la grua, completen el concepte de suport.

POTÈNCIA I PRECISIÓ, fan possibles tasques com les del manteniment del marcador del Palau Sant Jordi, o el muntatge de l'Appel Store a Barcelona a través d'una finestra.

Arxius adjunts

Equipdraulic S.L. - Venda i muntatge de grues sobre camió