Portada > Notícies > QUI ÉS EL FABRICANT DE SEGONA FASE?

QUI ÉS EL FABRICANT DE SEGONA FASE?

14/03/2016

Carrossers o fabricants de segona fase, on són les diferències?

El fabricant de 2a fase converteix vehicles en eines de treball i el client transportista el que demana és un producte que respongui a les seves necessitats.

Lògicament hi ha molts nivells d'especialització i moltes diferències entre carrosseries, però sempre hi ha un denominador comú: el fabricant de 2a fase és qui ho legalitza. I ull, carrossers n'hi ha molts, però ha de quedar clar a tot el sector, que fabricants de 2a fase només són aquells que s'han preparat per a això, mitjançant el compliment dels actes reglamentaris i de la conformitat de la producció (COP).

Si necessites reparar una carrosseria no dubtis a acudir a un carrosser, però si necessites carrossar un vehicle nou, has de posar-ho en mans d'un fabricant de 2a fase.

EQUIPDRAULIC, SL, està acreditat com a fabricant de 2a fase des de l'any 2010, i segueix treballant de manera contínua i ferma, en el compliment dels actes reglamentaris i de la conformitat de la producció (COP), amb auditoria anual per la Unitat de certificació de l'Automòbil.

Equipdraulic S.L. - Venda i muntatge de grues sobre camió